Milí příznivci DušeProstoru!

V měsíci červnu a září se můžete těšit na víkendové pobyty. Jedná se o pobyty trvající od pátku do neděle. Zajištěno bude ubytování i strava (polopenze) v krásném prostředí uprostřed přírody.

První pobyt máme naplánovaný do Lanškrounského kempu Knoflík. Termín je stanoven na 23. 6. 2023 až 25. 6. 2023. Je to blízko přírodního parku Lanškrounské rybníky. Je možné tam dojet i veřejnou dopravou. Kdo má zájem, může využít (po domluvě) dopravu autem. Sraz bude ve městech Moravská Třebová, Svitavy a Polička, ve všech případech na autobusovém nádraží ve 13:00 hod.  Sraz v kempu máme v pátek ve 14:00 hod. v restauraci Knoflík. Pokud by tam někdo chtěl obědvat, klidně může. Ubytujeme se v chatkách po 4 osobách. Před večeří nám zbyde spousta času na malou procházku na vyhlídku Kypuš. Pak je v plánu grilování. Po večeři nastane čas pro volnou zábavu. Vezměte si s sebou své oblíbené hry, ať si můžeme něco zahrát. Nebo si můžeme lehce zasportovat. Zahrát si badminton, beachvolejbal, minigolf apod. A večerka? Každý, jak se bude cítit…

Druhý den nás čeká snídaně formou švédských stolů. Dopoledne může být procházka po přírodním parku Lanškrounské rybníky, kde je naučná stezka. Tam se mohou návštěvníci podrobněji seznámit se zajímavostmi tohoto území.  Po domluvě můžeme jít 5 až 7 km. K pozdnímu obědu se nabízí restaurace Knoflík. Kdo by si chtěl nakoupit v Kauflandu, je to 30 minut chůze od kempu. Do města Lanškrouna je to 40 minut chůze. Tam se nachází zámek a muzeum. Potom bude čas na odpočinek – např. na koupališti, nebo na minigolfu… Samozřejmě nás večer čeká večeře a společenské hry.

V neděli po snídani můžeme v kolečku zhodnotit pobyt, abychom věděli, jestli je tato destinace vyhovující i pro příště.  Sbalíme se a plánovaný rozchod bude v 11:00 hod. auty zase domů.

Monika Mazlová z DušeProstoru