Rádi bychom Vás pozvali do DušeProstoru na kurz Metody instrumentálního uvědomování. Tato metoda akceleruje naše myšlení, zvyšuje efektivitu učení, naučí nás pracovat s chybou, přinese radost a klid do naší práce i do našeho každodenního života. 
Vychází z Feuersteinova instrumentálního obohacování, které je obohaceno o prvek nehodnotícího přístupu ke studentovi/klientovi. Studenta vede zkušený lektor k uvědomování si vzorců, ve kterých student funguje, a k možnosti tyto vzorce změnit. 
Kurz bude začínat ve středu 26. 4. a bude probíhat každou druhou středu v prostorách Centra duševního zdraví ve Svitavách. Jedna lekce kurzu bude trvat cca 70 minut a cena bude 50,-Kč/lekce. Další položkou je 150,- Kč za instrument, se kterým budeme pracovat 10 -12 měsíců, dle potřeb účastníků kurzu. 
Tomu, kdo by nechtěl „kupovat zajíce v pytli“, nabízíme možnost ukázkové hodiny, kdy si metodu můžete vyzkoušet a zjistit, zda je pro Vás vhodná a přínosná. Ukázková hodina se bude konat ve středu 12. 4. od 15:45 hod. (přijďte v 15:30 hod., ať si stihnete uvařit kávu, či čaj) v prostorách Centra duševního zdraví ve Svitavách, v budově Komerční banky, Nám. Míru 29/87. Sebou nepotřebujete nic jiného než obyčejnou tužku. 

Na kurz i na ukázkovou hodinu se můžete přihlásit zasláním zprávy na e-mail duseprostor@gmail.com nebo na Messenger Duše_Prostor. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Za DušeProstor, z. s., Klára Francová, lektorka metody