Spolek DušeProstor Vás srdečně zve na již druhý kurz Harmonizace U-měním, který povede litomyšlská výtvarnice a instruktorka arteterapie Lenka Řemínková (více o lektorce: Facebook Lenka Řemínková – Art a Instagram lenuleen). Posláním tohoto kurzu je kultivovat ve Vás Vaši intuici a vnitřního rádce a podpořit Vaše vnitřní síly pomocí tvorby.
V kurzu se budeme zaměřovat na kreativní metody harmonizování života pomocí různých výtvarných technik a cvičení. Přijďte, pokud se chcete naladit na sebe, nebo pokud hledáte řešení různých životních situací, popř. pokud se chcete jen tak ponořit do malování či kreslení. Účel kurzu je vždy takový, aby jeho účastník odešel ještě s lepší náladou, než s jakou přišel.
Jednotlivá setkání budou probíhat každé pondělí od 15. 5. do 12. 6. 2023 od 15:30 do 17:30 hod. v prostorách Centra duševního zdraví na adrese nám. Míru 29/87, Svitavy. Celková cena kurzu je 250 Kč.
Cítíte, že byste rádi přišli? Už teď se na Vás těšíme! Přihlásit se můžete zasláním zprávy na e-mail duseprostor@gmail.com nebo na Messenger Duše_Prostor, a to do středy 10. 5. 2023. Kapacita skupiny je omezena na max. 8 lidí.
Pozn.: Kurz je výhradně pro přihlášené, skupina účastníků bude „uzavřená“. Celých pět setkání proběhne ve stejné skupině, a vznikne tak bezpečný prostor vhodný pro harmonizaci uměním 😊

Lenka Řemínková